Energiecafé

Het Energiecafé biedt een unieke gelegenheid voor dorpsgenoten om samen te komen en te discussiëren over actuele thema's, met als centrale focus de verduurzaming van woningen. Deze informele bijeenkomsten worden georganiseerd door de Energiecoöperatie OHL en bieden een uitstekende gelegenheid voor inwoners om in een gezellige en open sfeer met elkaar in gesprek te gaan.
M.u.v. de zomermaanden worden 2 keer per maand sprekers uitgenodigd iets te vertellen over verduurzaming. Bij voorkeur zijn dit praktische en laagdrempelige onderwerpen waar je als bewoner echt iets mee kunt. Bijvoorbeeld aanschaf zonnepanelen, je huis isoleren of pand van het gas af. Ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming zijn gespreksonderwerpen voor ons energiecafé.

De nadruk ligt op Brabantse gezelligheid en er is voldoende ruimte voor discussie en reflectie. Het Energiecafé is voor en door inwoners van  gemeente Heeze-Leende en dragen bij aan een betrokken gemeenschap.

De Energiecafé-avonden vinden plaats in een van de vier dorpskernen van de gemeente. Voor toekomstige data en andere activiteiten van de Energiecoöperatie OHL kunnen geïnteresseerden deze website en social media in de gaten houden.

De toegang tot deze avonden is gratis. Daarnaast worden de bezoekers verwelkomd met gratis koffie en thee.

Ter zake deskundige sprekers bieden wij graag de gelegenheid om, onze bezoekers aan het energiecafé, te informeren over maatregelen op het gebied van verduurzaming. Aanmelden kan hieronder.

Ons eerstvolgende energiecafé:
   

Het eerstvolgende Energie cafés is na de zomervakantie.

 


_______________________________________________________________________________________________________________

Wil je, je aanmelden voor een energiecafé bij een van onze buurgemeenten. Voor:
 Valkenswaard: klik hier
Cranendonk: klik hier